数の子
おせち料理
蟹鍋
お雑煮
モザイク寿司
イクラ丼
Gravadlax with shrimp cream and whitefish roe (Lojrom)
生雲丹と炙り中トロ
贅沢3種茶碗蒸し
Turnip soup with freshwater crayfish
Parmesan soup with cooked crab tails
寿司の盛り合わせ
Smoked salmon tartare on blinis
とろたく巻き
寿司5貫盛り
チャンチャン焼き
サーモンとアボカドのタルタル
カニ鍋
Tapas of salmon, mussels, jamon and olives on ceramic plate with glass of beer aside
Salmon sushi wrapped in leaves
Avocado salmon tartare with cress
Salmon in a ginger and lemon sauce on a bed of leek
Fried Salmon fillet with lemon tomato and spices rustic serving
smoked salmon club sandwich
ローストチキンやチーズのパーティー料理
Algen-Tacos mit Lachs und Gurkenstreifen
Raw salmon fillets on a plate with ice, on table with cutlery, salt and lemon
Gambas and apricot creole brochettes
蟹味噌グラタン
寄せ鍋
ブルスケッタ
石狩鍋
サケの切り身
鮭
太平洋の秋鮭(秋あじ)
タラバ蟹
トキシラズ
秋鮭の水揚げ作業
ケイジ
いくら丼
蟹サラダ
新巻鮭
Bombas mashed potatoes with shrimps
鮭の切り身
Express shrimps on a bed of spinach,confit tomatoes and lemon with coriander
氷結鮭
Preparing Futomaki
ちゃんちゃん焼き
鮭のちゃんちゃん焼き
魚卵いろいろ
カズノコ・イクラ・タラコ
いくら
フード
イクラ
車エビ
北海の幸
魚介いろいろ
イクラごはん
生イクラ
スプーンに盛ったいくら
イクラの醤油漬け
毛ガニ
茹でたての伊勢海老
イクラ醤油漬け
松葉ガニ
タラバガニ
新鮮な食材
カニ集合
鮭の醤油はらこ
かに鍋材料
イクラと木製のスプーン
沢がに
マングローブ蟹
ズワイガニ
蟹
Raw vegetables and mushroom in cane basket on bamboo mat
カニいろいろ
サケとタラバガニ
タラバの足