グラタン
Two oysters au gratin
Scallops on mushy peas
Various party canapes (chicken vol-au-vents, pitta bread with prawns, oyers with chilli-mint crumbs)
牡蠣の土手鍋
Oysters with caviar, cucumber relish, and grapefruit granita
Oysters on sea salt
ホタテ貝
Scallops in their shells with cheese, Mornay sauce and bacon
牡蠣の炊込みご飯
ホッキ貝
カキ
ホタテの刺身
Scallops on a market stall
ホタテ
Opened Scallop Shell
新鮮な食材
牡蛎
貝いろいろ
牡蠣
生牡蠣
ホタテとタラコ
ホタテ生
帆立貝
貝の盛り合わせ
ホタテ刺身
ほっき貝 刺身
木古内産ホタテ貝
マツブ
ツブ貝
つぶ貝 刺身
メキシコ湾のカキ
生カキ
牡蠣とレモン
ほたて貝柱
ホタテ漁船
生牡蠣と生ホタテ
焼き帆立貝
Scallop Shells
墨絵 四季折々
ホタテの網焼き
センキンツブ
つぶ貝
食材イメージ
殻つき牡蠣
三陸の海の幸集合
焼きホタテ
ホタテの貝柱
Portuguese Oysters
網焼き
岩がき 日本海産
Oyster, Cigu Lagoon, Tainan, Taiwan, Asia
Granville Island Market, Vancouver
牡蠣むき身
海鮮鍋具材(かき)
fresh, seafood
殻の付いたカキ
帆立貝柱
ホタテ ボイル
ほっき丼
ばい貝
つぶ
Plate of opened raw oysters
干し貝柱
ホタテ貝柱
ホタテのバター焼き
かき
イワガキ
魚介いろいろ
朝市の牡蛎屋