おせち料理
お雑煮
健康を意識した食事
数の子
明太子かまぼこ
玄米かゆ
トマトとモッツァレラチーズのカプレーゼ
冷やし焼き野菜そうめん
だしの食材
門松バームクーヘン
鯵のなめろう丼
Japanese New year dishes
和牛サーロインステーキ
白菜ロール煮
インゲンのおひたしに醤油
揚がる野菜の天ぷら
菜の花と筍の天ぷら
和食の食卓イメージ
麦飯と五穀米のおにぎり
カボチャの煮付け
ざるそば
秋の一汁一菜
焼きなす
がめ煮
お茶と和の朝食
寄せ鍋
筑前煮
八寸料理イメージ ( 春のおもてなし料理 )
丸茄子の田楽
蕾菜の天ぷら
ぶり大根
タコライス
筍と桜のちらし寿司
ほうれん草のおひたし
そばめし
風呂吹き大根の汁仕立て
すき焼き
Close-up of a pot of sweet potato congee
ざる蕎麦
天ぷら(ふきのとう)
七夕素麺
讃岐うどん
Goma dofu (Japanese tofu specialty made from sesame and kudzu powder) with soy sauce and horseradish
さくらご飯 / グリーンピースと竹の子の炊込みご飯
七草粥
天ぷら盛り合わせ
わんこそば 岩手県盛岡市
菜の花のちらし寿司
さんまの土鍋ご飯
寿司イメージ
恵方巻き
茶そば
蟹鍋
ジンギスカン
カボチャの煮物
らっきょう
しゃぶしゃぶ用精肉 牛肩ロース
ねぎそば
棒棒鶏サラダ
秋野菜の揚げ浸し
朝食
焼き松茸
野菜のセイロ蒸し
粉豆腐
海老雑煮
くるみ雑煮
イクラ丼
すだちそうめん
sashimi
エビとアジの塩焼き
茗荷と茄子の浅漬け
Sushi sandwiches with chopsticks in a box
チーズの盛り合わせ
あったかすくい豆腐
鮎めし
鰹の刺身
にぎり寿司
白飯
おかゆとうめぼし
のどぐろ
海亀の刺身
Miso-glazed chicken with noodle salad
ちらし寿司
Still life with panko lollipops, asian canapes
アボカドミルク鍋
懐石コースイメージ
鴨そば
寿司の盛り合わせ
黒毛和牛調理イメージ
岩魚の塩焼き
そうめん
そうめんパスタ
つくね
串揚げ
Tuna nigiri
しらすの梅おにぎり
Slicing an avocado
雲丹造り
贅沢3種茶碗蒸し
Pink somen noodles in vegetable stock
きんぴらごぼう
抹茶パフェ
ルッコラのサラダピザ
ピリ辛塩昆布きゅうり
冷やしうどん
Chocolates filled with matcha tea cream
冷やし中華
Thunfisch Nigiri close up
おでん集合イメージ
とろたく巻き
寿司5貫盛り
焼き筍
鰻と山芋のスタミナ冷やし蕎麦
おにぎり
ミックスビーンズのサラダ
Onigiris, bowl with soy sauce and chopsticks on wooden plate
春雨冷やし中華
パクチー素麺
素麺
弁当
だだちゃ豆の塩ゆで
賀茂茄子の田楽
しゅわしゅわ白玉フルーツポンチ
味噌風味のロールキャベツ
白米
モダンな料理店
ハラミ丼
味噌焼きおにぎり
チャンチャン焼き
かけうどん
筍掘り
日本酒とお刺身5点盛り
からす鰈の味噌漬け焼きと日本酒
カニ鍋
お茶と和菓子
Salmon sushi wrapped in leaves
日本酒と鯛のあら煮
Chimaki (sticky rice in a bamboo leaf, Japan)
お正月の和食器
Sushi Platter
Cordon bleu with a potato and cucumber salad
牡蠣の土手鍋
Japanese Matcha in Bowl with Matcha-whisk
お汁粉
ちゃぶ台の上の朝食
冷やしだしそうめん
Assorted sushi on sushi board
Traditional sweets of Japan
鶏から揚げ
Savoy cabbage tsampa rolls in vegetable broth
豚しゃぶサラダ
Shellfish in vegetable stock
Homemade meat stock and ingredients on a rustic wooden surface
ミニトマトチョコラ
お出汁ごはん
Coconut milk soup with sweetcorn and chicken, Thailand
Assorted olives
栄養たっぷりミルフィーユ鍋
豚肉と根菜の粕汁
梅茶漬け
おしるこ
手毬寿司
梅干ごはん
鍋焼きうどん
牡蠣の炊込みご飯
華やぎコースイメージ
鏡餅
焼餅
梅きゅう
イワシの梅煮
カオマンガイ
雑穀米のおにぎり
ごま塩おにぎりと梅干し
Tuna fish with sesame seeds and bean sprouts
Miso soup with vegetables and udon noodles
イワシの梅煮仕込み
Frankfurt green sauce
Sweet-and-sour pickled ginger
Preparing Futomaki
Nigiri sushi, California rolls, maki sushi and sashimi on a stone platter
Clear broth with colourful vegetables
イクラがのった湯気のたつ白米