Loukaniko (Greek pork sausage)
Mushrooms with ham
Oeufs en cocotte with herbs and spices, served in individual ramekins
Creamy pumpkin and leek soup
Salad with asparagus and ricotta
Mushroom cream soup with smoked bacon and hazelnuts
Asparagus soup
Pumpkin cream soup with cumin
Stuzzichini vegetariani (Vegetable canapes, Italy)
Grissini wrapped in ham
Pumpkin soup in a bowl
Portobello mushrooms with nut stuffing
Butternut Squash Served in a Pumpkin
Fish soup with vegetables
Seafood soup
A bowl of mushroom soup
Shrimp and chervil quiche
Turnip soup with freshwater crayfish
Pumpkin soup in a blue pot
Bowl of Vegetable Soup with White Beans
Two oysters au gratin
Cream of pumpkin soup
Vegetable Soup with Spaghetti and White Beans; Focaccia
Swede and orange soup with honey and pumpernickel
Parmesan soup with cooked crab tails
Gravadlax with shrimp cream and whitefish roe (Lojrom)
ジュンサイ
カラスミ
いか塩辛
松前漬け
basket of chicken fries on rustic wood with beer
塩茹でした枝豆
スクガラス
仙台長茄子漬け
チキンスティックフライ
ワインとおつまみ
ビールとおつまみ
イカの塩辛
枝豆
チーズ盛り合わせ
ミックスナッツ
ホタルイカの酢味噌和え
燻製盛り合わせ
ホタルイカ
たこ焼き
酒盗
明石焼き
お通し
長ネギのフリット
食べるラー油をかけた豆腐
冷奴に山形のだし
お通しと日本酒
いかのわた焼き
タコの刺身
つけあげ
じゃこ天
しもつかれ
蛤しぐれ煮
Pate with spring greens on fresh bread.
Asparagus wraps
Orecchiette with eggplant, tomato and basil
Crisp bread topped with smoked salmon and fresh dill
Duck and fruit skewers
Asparagus with citrus mayonnaise
Tofu with ginger
Lentil soup
Spice bread toast with goat cheese curds
エスニックタパスの集合
オードブル
Crab & Endive Appetizer
春をイメージした前菜
とうふちくわ
小ヤリイカのフリット
手羽先唐揚げ
山菜のお通し
Meat and Cheese Platter
お正月料理
Cheese board with fresh figs
Mixed cheese board with grapes
Cheese board with grapes, fig and bread
Plate of cheese with almonds and grapes
Various types of French cheese & several walnuts
A Variety of Cheese on a Plate
鮎の一夜干し 焼き物
ワインとフルーツの盛合わせ
Cracker with Prosciutto and Honeydew Melon
Melon and Parma ham
Melon with Parma ham and grissini
カナッペ
Melon boats with ham
Prosciutto e melone (melon with Parma ham, Italy)
Prosciutto e melone con la rucola (Melon & Parma ham)
Arugula and Steak Salad
生ハムメロン
Prosciutto e melone (Honeydew melon and ham, Italy)
Octopus salad
前菜
鰻肝焼き
いか黒造り
カキ料理
バーニャカウダ
創作料理の前菜
サーモンのカルパッチョ
カプレーゼ
揚げ出し豆腐
ホタルイカの沖漬
ウニ
秋の味覚の盛り合わせ
創作料理 お造り
ホタルイカの塩辛
海鮮カルパッチョ
帆立のカルパッチョ
Sea bream sashimi salad
会席料理の前菜
マグロのカルパッチョ
サーモンといくらのカルパッチョ
ブリのカルパッチョ
Chicken and rose soup with spaghettini
Tomato aspic with whipped ricotta
Still life with cheese, fig and grissini
A cheeseboard with grapes and figs
Assorted Cheese with Grapes and Wine
A Platter of Assorted Cheeses
Cheese board from Germany
Cheese plate with hard cheese, blue cheese and soft cheese
Various cheeses on plate with flags
チーズ3種と赤と白ワイン
Various Types of Cheese
Several Assorted Cheeses
中華風おせち料理
洋風おせち料理
ピクルスのピンチョス
松前漬
チーズ集合
洋食の集合 コラージュ
中華料理の集合 コラージュ
Crisp bread topped with smoked salmon and fresh dill, sour cream and salmon roe
金山寺味噌
にんじんのマリネサラダ
鯛のカルパッチョ
白身魚のカルパッチョ
カマンベール